Hosting

In combinatie met ontwikkeling van een site kan SIC ook de hosting van Uw site voor haar rekening nemen, waarbij diverse mogelijkheden geboden worden voor ontzorging van het onderhoud op de site. Zoals gebruikelijk binnen IT, denk aan updates van operating systemen (Windows XP, Windows 7, 8, 10, …) en Office door de jaren heen,  dienen ook websites voortdurend geupdated te worden naar de laatste status van de gebruikte tools.
Borging van de werking van de site in de browsers (IE, Firefox, Chrome, etc.) in relatie tot regelmatige updates en het reduceren van beveiligingsrisico’s  maken dit onderhoud noodzakelijk.
Op basis van een onderhoudscontract kan SIC dit voor U regelen en in combinatie met hosting (webruimte waarop de site draait)  zijn aantrekkelijke aanbiedingen mogelijk.
Tarieven voor hosting starten al vanaf € 10,- per maand

Ook de domeinregistratie kan SIC voor U regelen. Indien U al een domein voor Uw website heeft geregistreerd en U hebt hier ook al webruimte bij ingekocht is dat ook geen probleem maar dient uw webhosting provider minimaal PHP en MySQL te ondersteunen, ivm CMS.
Sites met grotere data omvang (multimedia) en complexiteit (logica), kunnen op specifieke (SQL) servers ingericht worden.
Ook hierin kan SIC U adviseren en bemiddelen bij een leveranciersselectie