Multimedia

SIC beschikt over een semi-professionele digitale studio met moderne hard-  en software.
Wij maken gebruik van digitale mengtafels en (semi)professionele microfoons. Cubase (Steinberg) en Studio One (Presonus) als dedicated software voor alle opnames en daarnaast een uitgebreide klankenbibliotheek behorende bij voornoemde software.
In samenspraak is het ook mogelijk uw muziek arrangement digitaal uit te werken, waarvoor verschillende mogelijkheden (o.a. keyboards) aanwezig zijn. De studio is uitermate geschikt voor het maken van een demo song.

Naast de nodige carnavaleske en ludieke opnames voor het lokaal verenigingsleven hebben wij ook al bijdragen geleverd voor meer serieus werk en mochten wij diverse artiesten ontvangen:

  • Harrie Wagemans, een van de meest bekende troubadours uit onze regio, was een van de eerste artiesten waarmee enkele nummers zijn opgenomen, oude nummers ge-remastered en ook enkele nieuwe liedjes, zoals "Onger deze Boum" en "d'n Emigree".
    "Onger deze Boum" is uiteindelijk ook door Marlstone op een verzamel CD gezet.
  • Ed Gravee; met Ed zijn enkele tientallen zelf geschreven nummers opgenomen tot demosongs, waarvan er uiteindelijk ook enkele verder zijn uitgewerkt en opgenomen in de Marlstone studio's, waaronder "Limburg" en "de Bourgondiër"
  • Voor More in Music hebben wij bijdragen geleverd voor diverse muziekprojecten voor mensen met beperkingen.
    De samenwerking met musicus en toetsenist Leon Packbier (Anderkovver) is altijd weer hartverwarmend, zeker met het oog op de doelgroep, waar wij zelf ook een sterke verbinding mee hebben.
  • Zeer boeiend is de samenwerking met Frank Marx rondom het initiatief "Verklanking" welk inhoud geeft aan de relatie tussen wetenschap en muziek en waarvoor reeds diverse projecten (o.a. L'Uomo, Demenz)  zijn gerealiseerd waaraan wij hebben mogen meewerken en waarvoor zeer bijzondere opnames zijn gemaakt.
STEINS IT CONSULTANCY
Copyright © 2018
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram